Logo Marc Foods
team-buiten.jpg
#

Noodles Groente uit zee

Ingrediƫnten:

- Noodles
- lamsoortjes
- tuinboontjes
- oesterzwammen (met Shoyu afblussen)
- avocado



Bereiding:

Omdat we niet meer kunnen wachten.......

Dit recept komt eind september in het nieuwe kookboek van Lisette Kreischer (o.a. bekend van de Dutch Weed Burger, Plant Power en Veggie in Pumps). Het nieuwe boek heet Groenten uit zee. Wij kunnen niet wachten, omdat Lisette veel van onze zilte groenten als Lamsoor, Zeekraal en IJskruid gebruikt. De keuze viel op ons, omdat wij deze bijzondere groenten 100% biologisch en binnendijks telen.

Dit weten we alvast over dit noodles met lamsoortjes gerecht:

Heb je lamsoor al eens gegeten? Ben echt volledig tot over mijn oren verliefd op deze zilte groente! Lamsoor wordt in Nederland geteeld door het bedrijf MarcFoods op Texel. Een prachtig bedrijf met mooie visie en hoi hoi, ze liggen tegenwoordig bij de Ekoplaza! Meer daarover in ons aankomende boek Groente uit Zee. Ik vind ze heerlijk kort aangebakken met tuinboontjes. Door de noodles met krokant gebakken oesterzwammen (met shoyu afgeblust) en met licht aangebakken avocado. Hmmm!

To be continued!

www.veggieinpumps.com

marc-foods-texel-button-unieke-zilte-teelt.png
marc-foods-texel-button-100-biologisch.png
marc-foods-texel-button-met-zeewier-bemest.png
Copyright © 2019, Marc. Foods. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en techniek door 53 Graden Noord.