Logo Marc Foods
team-buiten.jpg
#

Gevulde Zilte pieper

Ingrediënten:

1 Zilte Pieper
Handje Zeekraal
2 Oesters
1 Eetlepel Zee peterselie
Crème fraiche
Boter
Melk
Peper

Bereiding:

Winnend gerecht Texel Culinair 2014

Kook de Zilte pieper gaar
Halveer de Pieper en hol deze uit
De zilte vulling van de pieper mengen met boter iets peper en melk en mengen tot een puree
De zilte puree mengen met fijn gesneden Zeekraal
De puree in de halve uitgeholde Pieper scheppen
Oesters open maken
Leg de oester op de zilte puree
Op de oester een beetje Crème fraiche
En garneer af met Zee peterselie

Smakelijk eten!
Smakelijk & Meer

marc-foods-texel-button-unieke-zilte-teelt.png
marc-foods-texel-button-100-biologisch.png
marc-foods-texel-button-met-zeewier-bemest.png
Copyright © 2019, Marc. Foods. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en techniek door 53 Graden Noord.